Izvor: Domino Magazin, 23.Feb.2021, 07:47

Vitamin D NE POMAŽE obolelim od korona virusa

Prema najnovijem istraživanju suplementi vitamina D ne pomažu ljudim koji su oboleli od korona virusa. Rezultati pokazuju da nije bilo razlike u dužini boravka u bolnici između ljudi koji su dobijali različite doze vitamina D, objavio je Journal of American Medical Association. Ipak, nova saznanja ne menjaju činjenicu da je poželjno preko zime koristiti vitamin […] The post Vitamin D NE POMAŽE obolelim od korona virusa appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Preokret – nova studija tvrdi da vitamin D ne pomaže kod težih oblika covid 19

Izvor: eKlinika.rs, 23.Feb.2021

Vitamin D je beskoristan u lečenju pacijenata obolelih od covid 19, a koji imaju težu kliničku sliku, otkrili su brazilski lekari sa Univerziteta u Sao Paulu. Studija je objavljena u Journal of American Medical Association.. Nedostatak vitamina D u telu je poznati faktor rizika za razvoj covid 19,...

Nastavak na eKlinika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.