Izvor: Domino Magazin, 07.Jul.2022, 18:06

Vino iz Kuće Zmaja – Sada možete i vi da ga pijete

Evo dobre vesti za ljubitelje Igre prestla i vina. Kreatori “Game of Thrones” sada imaju poslovnu saradnju sa vrhunskim kalifornijskim proizvođačem vina Vintage Wine Estates. Zahvaljujući njihovoj saradnji rođena su specijalna vina kojima se najavljuje dolazak serije “House of the Dragon.” Premijera seije je najavljena za 21. avgust. Kolekcija ima tri vina koji se proizvode […] The post Vino iz Kuće Zmaja – Sada možete i vi da ga pijete appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Evo koje su taknine dobre a koje nisu za leto

Izvor: Domino Magazin, 08.Jul.2022, 07:07

Nisu sve tkanine pogodne za leto, pogotovo što su leta sve toplija a znojenje sve učestalije. Zato je važno znati koje su to tkanine pogodne za letnje vrućine kako bi lakše proveli dan na poslu, napolju ili kod kuće. Na početku da vidimo koje tkanine nisu pogodne za nošenje tokom leta. Poliester...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.