Vasić: Među uhapšenima jedan aktivni pripadnik MUP-a

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasić: Među uhapšenima jedan aktivni pripadnik MUP-a

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić izjavio je da je među licima, koja su danas uhapšena na području Prijedora zbog sumnje da su počinila ratni zločin, jedan aktivni pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Vasić je naveo da je ova aktivnost na području Prijedora povezana sa istragom koju je sa Tužilaštvom BiH vodila Agencija za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ u vezi sa  ratnim zločinom.

On je na konferenciji za novinare rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << danas na području Hercegovine uhapšeno šest lica, a da je sedam obuhvaćeno istragom, jer je jedno lice na području Crne Gore, te da je zaplijenjeno 1,1 kilogram skanka i 60 grama heroina.

Vasić je naveo da su ova lica dilovala narkotike na području Hercegovine i Mostara, navodeći da skank ide preko Albanije, Crne Gore prema BiH.

On je dodao da su zaplijenjeni telefoni i druge stvari koje se koriste kao dokazi, te napomenuo da ovu aktivnost duži period sprovodi Centar javne bezbjednosti Trebinje u saradnji sa Okružnim tužilaštvom Trebinje, a da je akcija uspješno završena u saradnji MUP-om Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.