Ukrajinski Spajdermen osvojio i Beograd (VIDEO)

Izvor: B92, 12.Maj.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski Spajdermen osvojio i Beograd (VIDEO)

Ukrajinac koji se krije iza pseudonima Mustang Wanted, a kojeg su mediji s razlogom prozvali pravim Spajdermenom, posetio je u martu Beorgad i najzad možemo da vidimo kako je osvojio naš grad.

“Sanjao sam o poseti Srbiji i ne mogu da dočekam da stignemo tamo. Sa mnom ide i Endrju koji će prevoditi sve što kažem”, naveo je Mustang na svom Fejsbuk profilu, najavljujući posetu Beogradu od 12. do 15. marta.

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak ima redovan posao, radi kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magacioner u supermarketu, ali sve svoje slobodno vreme koristi ne bi li uskočio zadovoljio svoju žeđ za adrenalinom i pentrao se po oblakoderima, šeta po ivicama krovova…

A u Srbiji je između ostalog boravio i kako bi snimio spot za pesmu “Netzwerk (Falls Like Rain)” austrijskog dua Klangkarussel, koji je premijerno predstavljen 9. maja.

“Obožavam Beograd, nadam se da ću vas posetiti ponovo. Nažalost, bilo je premalo vremena da upoznam sve vas”, napisao je pre odlaska iz srpske prestonice.

Pogledajte kako se Mustang Wanted “proveo” u Beogradu (ne pokušavajte ovo kod kuće):

Post by Mustang Wanted.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.