Uhapšena ćerka Mika Džegera, pravila haos na Ibici

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 16:04

Uhapšena ćerka Mika Džegera, pravila haos na Ibici

Džejd Džeger (51), ćerka rok pevača Mika Džegera (79), nedavno je provela dve noći u zatvoru posle svađe sa policijom ispred restorana na Ibici.

Nakon svađe, Džejd je uhapšena sa muškarcem sa kojim je večerala u restoranu. Nakon što su proveli dve noći u zatvoru, par je prebačen na sud.

Džejd će na ročištu u petak platiti kaznu od 1.200 evra za otpor vlasti i 200 evra za nanošenje lakših povreda. Za odštetu policajcu platiće 800 evra, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << El Pais.

Džejd je napala policajca kada je njen prijatelj počeo da se ponaša agresivno prema osoblju i gostima u restoranu.

Muškarac, identifikovan inicijalima A.V., osuđen je na četiri meseca zatvora zbog napada i zlostavljanja.

Podsećanja radi, dizajnerka nakita ima troje dece. Ima dve ćerke iz braka sa Pirsom Džeksonom, Asizi Lolu i Ambu Isis. Od januara 2012. udata je za di-džeja Adrijana Filarija, sa kojim ima sina Reja Emanuela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.