Izvor: B92, 29.Jan.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U besu bacio venčani prsten, pronašao ga "Super njuškač"

Nemački ovčar Odin za samo nekoliko sekundi je pronašao venčani prsten kojeg je besan muškarac bacio pošto se posvađao sa suprugom.

Policajci u Birmingemu stali su kada su uočili muškarca i njegovog prijatelja kako "temeljno pretražuju" u dva sata posle ponoći.

Karl Vudvol, policijski trener psa Odina objasnio je da je bilo "mračno kao u grobu" i da su njih "dvojica mogla tako pretraživati celu noć i da ne pronađu prsten".

"Jako zbunjeni" muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je policajcima da žali zbog toga što je u jednom trenutku izgubio živce i bacio prsten, pa sada uzalud pokušava da ga nađe.

Prsten je bio mali i Vudvol nije bio siguran hoće li biti dovoljno mirisa da ga Odin nanjuši.

"Ali on je dokazao da nisam bio u pravu i trebale su mu sekunde da ga nađe, te sam za manje od pet minuta ponovno bio u patroli", objasnio je Vudvol.

Na zvaničnom Tviter nalogu policije, Odin je, mora se priznati potpuno zasluženo, dobio nadimak "Super njuškač".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac bacio venčani prsten u svađi, pronašao ga policijski pas

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020

Nemačkom ovčaru Odinu, šest godina starom policijskom psu, trebalo je nekoliko sekundi da pronađe u travi u Harbornu, u Birmingemu, venčani prsten kojeg je besan muškarac bacio, pošto se posvađao sa suprugom...Policajci u patrolnom vozilu stali su kada su uočili muškarca i njegovog prijatelja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.