TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Trudnica (18) koja je nestala uoči porođaja i njen dečko pronađeni mrtvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 10:57

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Trudnica (18) koja je nestala uoči porođaja i njen dečko pronađeni mrtvi

Tela su pronađena u vozilu za koje se veruje da pripada partneru nestale trudnice. Tela su bila u vozilu tri ili četiri dana, saopšteno je iz policije.

Tela nestale trudne tinejdžerke i njenog dečka najverovatnije su pronađena u jednom vozilu u San Antoniju u Teksasu.

Policija je saopštila da su u pitanju najverovatnije nestala Savana Soto (18) i njen partner Metju Gera (22).

Savana je poslednji put viđena u petak u svom automobilu "kia optima" oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 14 časova. U subotu je bilo planirano da se porodi...

- Tela su pronađena u vozilu za koje se veruje da pripada Savaninom dečku. Tela su bila u vozilu tri ili četiri dana - saopšteno je iz policije.

Čeka se zvanična potvrda da su u pitanju nestala Savana i njen dečko, a iz policije je saopšteno da ovaj slučaj istražuju kao ubistvo.

Podsetimo, potraga za Savanom je krenula kada se nije pojavila u bolnici na zakazani porođaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Trudnica (18) koja je nestala baš kada je trebalo da se porodi PRONAĐENA MRTVA

Izvor: Blic, 27.Dec.2023

Nestala tinejdžerka iz Teksasa Savana Nikol Soto, koja je trebalo da se porodi svakog dana, i njen dečko pronađeni su mrtvi nakon višednevne potrage, potvrdio je u utorak član porodice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.