Trening o pisanju CV-ja i motivacionog pisma

Izvor: Studnel.com, 08.Dec.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trening o pisanju CV-ja i motivacionog pisma

Jedan od predavača biće Miloš Jovanović. On trenutno radi kao komercijalista u softverskoj kompaniji Logik, a po struci je diplomirani ekonomista. Prethodno iskustvo stekao je radeći u kompaniji ApexSQL na poziciji Sales Operations analyst. Održao je veliki broj treninga i radionica u oblasti komunikacije, liderstva, ličnog razvoja, pregovaranja i prodaje. Posetio je i brojne konferencije i seminare, a neki od njih su seminari Brajana Trejsija i Roana Gibsona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << kao i seminar Train the trainers.
Drugi predavač je Dijana Nikolić, diplomirani novinar, a iskustvo je stekla baveći se radom u studentskoj organizaciji AIESEC, nakon čega je sa grupom ljudi došla na ideju da osnuju PROEKO, organizaciju za ekološki, ekonomski i socijalni razvoj.
Curriculum Vitae je biznis lična karta. Predstavlja celokupan poslovni život i tizer koji se predstavlja potencijalnom poslodavcu, kao i sredstvo ličnog marketinga. Zainteresovani će imati priliku da nauče kako da napišu što kvalitetniji CV, što će im olakšati potragu za poslom. 
Ovu radionicu organizuje nevladino udruženje PROEKO. Cena treninga je 500 dinara, a uplatu je moguće izvršiti na samom događaju.

treningcvmotivaciono pismoradionicamilos jovanovicpisanje cvjastudentski zivot

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.