Travoltina žena trudna u 47. godini

Izvor: B92, 19.Maj.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travoltina žena trudna u 47. godini

Šesnaest meseci nakon tragične smrti njihovog sina, Džon Travolta i supruga Keli Preston objavili su da čekaju bebu.

Pedesetšestogodišnji glumac je objavio na svom zvaničnom sajtu da je njegova žena, koja ima 47 godina, u blagoslovenom stanju, a pretpostavlja se da beba stiže na jesen.

Prinova će biti njihovo treće zajedničko dete, pored ćerke Ele Blu (10) i Džeta koji je preminuo 2009. u 16. godini.

"Nemoguće je sačuvati tajnu, naročito tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << divnu kao što je ova. Želimo da budemo prvi koji će sa svima podeliti srećnu vest da očekujemo prinovu u našoj porodici. S ljubavlju, Džon, Keli i Ela” , piše u izjavi.

Keli nikada nije krila da želi još jedno dete.

"Mislila sam da ću ostati u drugom stanju kad je Ela imala oko 4 godine. Onda sam poželela da se vratim poslu i odjednom, kao da je vreme proletelo, napunila je sedam. Sada nisam trudna, ali trenutno ne radim ni na jednom filmu, to je sve što ću reći”, izjavila je Keli pre par godina.

Pretpostavlja se da je Prestonova u trećem mesecu trudnoće, iako par nije zvanično otkrio tačan termin porođaja. Kelina trudnoća je prva dobra vest za Travoltinu porodicu posle dugog perioda žalosti. Džet, koji je bolovao od retkog Kavasakijevog sindroma, umro je usled napada u kupatilu 2. januara prošle godine, dok se porodica odmarala na Bahamima.

"Još uvek se trudimo da prevaziđemo ono što nam se dogodilo. To je naš doživotni zadatak. Svi su nam pružili neverovatnu podršku i ja to zaista cenim”, rekao je Travolta početkom ove godine. Takođe, otkrio je da se on i njegova porodica oslanjaju na sajentologiju koja im daje snagu da prebrode teške trenutke.

"To je nešto veoma teško, ali se trudim da se suočim sa tim. Supruga, ćerka i ja se nosimo s tim kako znamo i umemo. Oslanjamo se na našu crkvu i ona nam mnogo pomaže.", kaže Travolta.

Glumac kaže da ih je tragedija učinila jačim no ikad.

"Naučili smo koliko je važna porodica i odgovornost svakog člana prema sebi i drugima. Sve divne stvari koje delimo nisu važne ukoliko ne vodimo računa jedni o drugima. To treba da nam bude na prvom mestu, a sve ostalo dolazi posle toga, kao šlag na torti.”

Srećna vest o trudnoći stigla je nekoliko dana nakon još jedne porodične tragedije Travoltinih. U četvrtak (13.5) poginula su im dva psa na aerodromu Bangor u Mejnu.

Travolta je sleteo svojim privatnim avionom i pustio pse da šetaju po aerodromu, kada ih je udarilo vozilo za prevoz prtljaga.

"Vozilo je prilazilo avionu po uobičajenoj proceduri, ali vozač nije video pse. Nažalost, udario ih je i psi nisu preživeli. Istraga je još uvek u toku”, izjavili su nadležni u Bangoru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keli Preston, supruga Džona Travolte, trudna u 47. godini

Izvor: Press, 20.Maj.2010, 00:42

Američki glumac Džon Travolta (56) i njegova supruga Keli Preston (47) objavili su da čekaju bebu. .Popularni glumci su na svojoj internet stranici objavili da su izuzetno srećni što su 17 meseci posle smrti njihovog 16-godišnjeg sina Džeta dobili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.