Tramp nudi pristalice napola pojedenom picom: Hoću parče VIDEO

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 14:31

Tramp nudi pristalice napola pojedenom picom: "Hoću parče" VIDEO

Video snimak bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji svojim pristalicama nudi svoju napola pojedenu picu, postao je viralan na društvenim mrežama.

Bivši predsednik svratio je u jednu piceriju na Floridi nakon govora u kongresnom centru u petak, 21. aprila. Trampove pristalice stigle su u "Downtow House of Pizza", gde je bivši predsednik razgovarao sa masom dok je jeo parče pice sa feferonama.

Video koji je objavila politička reporterka CNN-a Kejt Salivan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabeležio je trenutak kada je Tramp ponudio pristalicama parče svoje pice.

Naime, na snimku se može videti kako Tramp drži picu prema publici, koja je zauzvrat uzvikivala njegovo ime.

U jednom trenutku tokom snimka bivši predsednik je upitao: "Hoće li neko parče koje sam pojeo?“, a jedna osoba je odgovorila: "Hoću parče“.

Šta se dalje dogodilo, pogledajte u video-zapisu ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.