Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku

Izvor: B92, 21.Maj.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragična smrt ćerke rokera, porodica u šoku

Bubnjar metal benda Slipknot Šon Krahan, poznatiji kao "Klovn", suočava se sa velikim gubitkom u svojoj porodici.

On je objavio da je njegova 22-godišnja ćerka preminula. Šon je tu vest podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram da vas obavestim da je moja najmlađa ćerka Gabrijela preminula u subotu 18. maja 2019", napisao je ispod ćerkine fotografije na Instagramu i zamolio medije da poštuju privatnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ožalošćene porodice.

Uzrok preranog odlaska 22-godišnje Gabrijele još nije poznat, prenosi Foks njuz (Fox news).

Krahan i njegova supruga Šantal uz Gabrijel imaju i ćerku Aleksandriju i sinove Gejdža i Simona, koji je na Instagramu podelio kako se oseća.

"Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam...jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvek znati", napisao je njen brat, a Aleksandrijja je napisala da je u "potpunom šoku zbog gubitka".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.