Toni Cetinski: Otkazaću koncert ako ne ukinete kovid potvrde

Izvor: B92, 08.Dec.2021, 19:09

Toni Cetinski: "Otkazaću koncert ako ne ukinete kovid potvrde"

Pevač Toni Cetinski (52) razmišlja o tome da otkaže koncert u Zadru koji bi trebalo da održi 22. decembra ukoliko uslov za ulazak na koncert bude kovid potvrda.

"Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva niko nam nije spomenuo kovid potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da, dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan i neću ga ni potpisati ukoliko u istom neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvek nije na prodaju uprkos potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje porodice", napisao je Cetinski u objavi na Fejsbuku.

Kako kaže, kovid potvrda nije u skladu sa životnim uverenjima njegovih saradnika i njega i podseća da su celu turneju u Sloveniji otkazali iz istog razloga.

"ko se u Boga uzda, gladi se ne boji", tvrdi Toni i ostalim kolegama želi lep provod i praznike.

"Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi želeli da nas bude! Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gde bili, voli vas vaš Toni", poručio je pevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.