To je bio moj poslednji čas kod Miroslava Aleksića

Izvor: B92, 12.Apr.2021, 19:18

"To je bio moj poslednji čas kod Miroslava Aleksića"

Popularni glumac Miloš Timotijević se osvrnuo i na događaje koji su potresli srpsku javnost u poslednjih par meseci. Kao neko ko se spremao za Akademiju, i Miloš Timotijević bio je jedan od učenika ozloglašenog profesora glume Miroslava Aleksića.

O svom iskustvu sa profesorom glume Miloš je rekao sledeće:

"Provodio sam dosta vremena u Mikinoj grupi, gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda tek neki drugi su mi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam".

Dodao je da je doživeo čudan trenutak kad se spremao za Akademiju.

"Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Ali kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo. On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada sam ja podigao ruku, 'Ti, Miloše, spusti ruku'. Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovaj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao", priseća se glumac.

"To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi", naveo je Timotijević.

On je i podržao svoje koleginice, koje su istupile i rekle da ih je Aleksić seksualno zlostavljao.

"U prvom trenutku kada sam čuo to, ja sam prvih pet sekundi bio šokiran, međutim, kada sam negde povezao stvari, onda sam shvatio da se to uklapa u taj profil. Šokiran sam samo što nisam ništa primetio. S obzirom da je toliko devojaka mladih izašlo sa pričom, uverenja sam da se to desilo", kaže Timotijević, prenosi "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.