Teška noć za Toma Kruza, moraće da osveži botoks na licu FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 12:39

Teška noć za Toma Kruza, moraće da osveži botoks na licu FOTO

Glumac Tom Kruz i cela ekipa fillma: "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" imaju pune ruke posla. Već danima prisustvuju premijerama filma u evropskim gradovima, a sudeći prema poslednjim fotografijama, pojavljivanje na crvenom tepihu je ostavilo traga.

Nakon poslednje premijere u Ujedninjenom Kraljevstvu, fotoreporteri stranih medija uspeli su da uslikaju lice Toma Kruza, a kako prenosi "Dejli mejl" to je bila teška noć za njega.

Poljupci, dodiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogledi: Tom Kruz ima novu metu – koleginicu FOTO/VIDEO

Umor, stres i napor su ga sustigli, te su promene na licu bile, i te kako, vidljive - čini se da će glumac morati da osveži botoks na licu.

Podsetimo, Tom Kruz je "jedan od najvećih ljubitelja" estetskih korekcija i botoks tretmana. Doktorka estetske medicini Najla Radža je jednom prilikom oštro kritikovala njegovu "ljubav" prema tretmanima, jer su oni negativno uticali na njegov fizički izgled u poznim godinama.

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može da bude iskrivljen i neprirodan izgled lica", rekla je jednom prilikom za "Daily Mail".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.