Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne savršenog autfita za bilo koju zabavu (FOTO)

Sezona partijanja i odličnih zabava uvijek počne kako krenu i hladniji dani, valjda cijela novogodišnja euforija, uzbuđenje i iščekivanje nečeg ljepšeg i boljeg, odnosno novijeg, u stvari i podstakne na to da se svi aktiviramo kada su noćni izlasci i provodi u pitanju.

I u ljetnjem periodu se provodimo, ali ipak, zabave, žurke i proslave, uvijek budu bolje kada su jesenji i zimski dani. No, kako ima nekih dešavanja skoro svake večeri, treba isplanirati i znati šta obući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << te upotrijebiti sve adute zarad dobrog izgleda. Usljed svega toga, otkrivamo jednostavne, ali i efektne tajne odličnih autfita za ovakve prilike.

Karta na koju je uvijek dobro igrati i koja će vam sigurno donijeti dosta uspjeha, jesu aksesoari. Pa čak i onda kada obučete nešto što nije za izlazak, ili bar ne izgleda tako, ispoljiće se potencijal tog autfita uz prave detalje i dodatke, koji će cijeli vaš izgled dovesti do savršenstva.

Zato je tajna dobrog izbora modnih detalja veoma bitna, pa tako morate promisliti šta će najbolje ići uz koju haljinu, bluzu ili košulju, te vaše cipele i torbu, kako biste na dobar i trendi način doprinjelii ljepoti cjelokupnog stajlinga.

Onda kada ne znate šta da obučete, najbolje je odlučiti se za jednostavnost i svedenost. Tada možete da se vodite time da je manje uvijek više, te da ćete uz sasvim “običan” autfit dobiti mnogo više komplimenata, nego inače.

 Pojačajte malo šminku, sredite kosu da izgleda glamuroznije i to će biti sasvim dovoljno za još jedno zabavno veče. Uz sve to se možete osdlučiti i za neke komade nakita, odnosno detalja koji će ići na vašu haljinu, poput nekog broša, ili koji ćete nakačiti na torbu, te nečega sličnog, što će “začiniti” cijelu kombinaciju.

Koliko god vodile računa o tome da izgledate atraktivno i veoma dobro, jedno mora da bude na prvom mjestu, a to je udobnost. Ukoliko se ne budete osjećale dobro i udobno, onda se nećete ni osjeaćti lijepo i privlačno. Boljeće vas noge od neudobnih štikli, žulja će vas haljina koja je nešto uža, tijesna je i ne možete da igrate, te će na kraju svega biti da niste mogli da se dobro provedete. Zato odjevne komadi koji vam nisu udobni odbacite i nosite one koji vam prijaju i odgovaraju.

Cipele bi trebalo uvijek da imaju neku manju platformu, kako bi bile udobnije i stabilnije, što će vam omogućiti da budete neko duže vrijeme na njima. Ujedno, jedna veoma dobra tajna jeste da nosite haljine koje lako možete da transformišete iz dnevne u večernju.

 Odnosno, haljinu koja uz ravnu obuću, kaput i veliku torbu izgledaju sasvim opušteno, a kada je ukombinujete sa nekim nakitom, potpeticama i jačom šminkom, treba da izgleda svečano, te prikladno prilici u kojoj se nalazite.

Iako je trend nošenja velikih torbi uveliko prisutan i jedan od vodećih u modnom svijetu, kada su izlasci i zabave u pitanju pametno ih je zaobići. Kada nosite neku svečaniju toaletu, disko haljinu ili uopšte autfit koji je primjeren zabavi, velika torba će samo narušavati cjelokupan dojam vašeg izgleda, zbog čega vam je u stvari potrebna samo manja, clucth torba u kojoj može da stane karmin, telefon i novac.

Vratićemo se još jednom na obuću, odnosno cipele za partijanje. Udobnost zaista igra veliku važnost. Zato odaberite cipele koje znate da vam neće stvarati probleme, te krenite od njih, pa onda osmislite šta ćete obući, te kakvu ćete kombinaciju uklopiti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.