TV skandal: Tokom vesti emitovan pornić

Izvor: B92, 30.Jan.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV skandal: Tokom vesti emitovan pornić

Na makedonskoj televiziji Alfa za vreme emitovanja vesti u 22 časa pušten je snimak "za odrasle" i gledaoci su mogli videti i ono što u toj vrsti programa nikako nisu trebali.

Dok je voditelj govorio o Arapima koji su zainteresovani da investiraju u Makedoniji, prenose regionalni mediji, u gornjem desnom uglu ekrana pojavile su se scene iz porno filma.

Da makedonski "tv skandal" nije usamljen slučaj dokaz je i sličan događaj, mada nešto dalje - u Švedskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

, podsećaju banjalučke "Nezavisne novine".

Početkom meseca u informativnom programu TV4, tokom priče o ratu u Siriji, gledaoci su sa zaprepašćenjem čitavih deset minuta gledali pornić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonska TV Alfa tokom vesti emitovala pornić (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2013

Na makedonskoj televiziji 'Alfa' za vreme emitovanja vesti u 22 časa pušten je snimak 'za odrasle'.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.