TUŽNA VEST! Slavni di-džej Avicii pronađen MRTAV! (FOTO+VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA VEST! Slavni di-džej Avicii pronađen MRTAV! (FOTO+VIDEO)

Ne zna se tačan uzrok smrti!

Švedski di-džej Tim Bergling (28), poznatiji kao Avicii, pronađen je danas mrtav u Muskatu, glavnom gradu Omana.

I am both shocked and horrified at this news... RIP Avicii - What a loss for this world. pic.twitter.com/U2VgghW1FM

Šokantnu vest potvrdila je njegova portparolka Dijana Baron, koja je u svom saopštenju navela: "Sa velikom tugom moram da saopštim da smo ostali bez Tima Berlinga, poznatijeg kao Avicii. On je pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mrtav u Muskatu, u Omanu, u petak popodne. Njegova porodica je užasnuta ovom tragedijom i molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Više nećemo davati bilo kakve izjave".



Tim Bergling je pre dve godine na svom zvaničnom sajtu napisao da više neće nastupati uživo, niti ići na turneje.



"Znam da je bio pravi blagoslov što sam mogao da proputujem svet i nastupam svugde, ali imam utisak da je preostalo malo mene za pravi život, ili pravu osobu koja stoji iza umetnika. Nikada neću napustiti muziku, praviću je i dalje, ali 2016. je poslednja godina u kojoj ću nastupati uživo ili ići na turneju", napisao je on.



Mladi umetnik poznat po hitovima "Levels" i "Wake me up" četiri godine se nalazio na listi najplaćenijih di-džej-eva časopisa "Forbs", i u tom periodu zaradio je čak 57 miliona dolara.

Heartbroken to announce @Avicii has died at age 28. We will miss him so much. #RIP pic.twitter.com/AXV0CBVl9c

Avicii je svojevremeno u intervjuu magazinu "GQ" otkrio da je više puta završio u bolnici usled danonoćnog obilaženja žurki, konzumiranja alkohola i nedostatka sna.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.