TAJNA G TAČKE: 3 poze uz koje stiže ekstaza

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA G TAČKE: 3 poze uz koje stiže ekstaza

Klitoris je godinama bio zona najvećeg ženskog zadovoljstva a onda se pojavila G tačka. I potraga je krenula. Neki manje umešni muškarci se kunu da je to samo mit i da ona zapravo ne postoji.

Međutim istina je sasvim drugačija ami vam donosimo tri poze koje će vam pomoći da dostignete orgazam bez problema.

Dogi stajl

Poza koja najbolje stimuliše G tačku. Potrebno je da se žena spusti "na sve četiri" i da malo raširi noge. Važno je i da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << malo izvije kičmu i da ne spušta gčavu na krevet. Verujte, to nisu sitnice! VSe te stvari otvaraju muškarcu put ka G tački.

Vruće stapanje

Muškarac sedne na krevet, i nasloni se na ruke koje je zabacio iza leđa.Žena sedne na muškarca ali tako daprebaci svoja kolena preko njegovih ramena. Nije lako ali isplati se da se pomučite!

"Ušminkani" misionar

Sličan kao klasičan misionar samo malo drugačiji.  U ovom slučaju, nakon penetracije žena podigne noge tako da ih prebaci preko muškarčevih ramena.  On može da klekne dok se naslanja na njene bokove.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.