Svi joj se dive: Sloboda Mićalović ponovo oduševila Moniku Beluči (FOTO)

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi joj se dive: Sloboda Mićalović ponovo oduševila Moniku Beluči (FOTO)

Sloboda je osvojila simpatije italijanske glumice, koja je već više puta u medijima imala samo reči hvale za nju.

Poznato je da naša glumica, nalik holivudskim zvezdama, svojom lepotom osvaja svaki crveni tepih, a njene modne kombinacije se prepričavaju.

A na ovu lepotu, eleganciju i ljupkost naše Slobode, nije ostala imuna ni Monika Beluči.

Naime, kada je naša poznata glumica objavila selfi na kome nosi kratku crnu haljinu i dugački beli kaput, fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su momentalno počeli da komentarišu izgled lepe Slobode.

Među njima se našla i slavna Monika, koja je u komentarima stavila srca, a Sloboda joj je ubrzo uzvratila istim odgovorom.

Očigledno je da su ove dve glumice ostale u kontaktu i u dobrim odnosima nakon što su se upoznale na snimanju filma "Na mlečnom putu" , reditelja Emira Kusturice.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.