Surova osveta bivše: Glumac praznik morao da provede sam, bez dece

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surova osveta bivše: Glumac praznik morao da provede sam, bez dece

Anđelina Džoli je odvela decu na odmor, a njen bivši Bred Pit je praznik proveo sam u Los Anđelesu.

O razvodu popularnih glumaca, Anđeline Džoli i Bred Pitu pisalo se mesecima ranije, a nagađali su se i uslovi pod kojima će holivudski zavodnik imati pravo da viđa decu.

Posle priče da je na Božić dobio samo četiri sata da bude sa mališanima, Anđelina je očigledno nastavila sa svojim planom osvete.

Tako je Dan očeva bio prinuđen da provede sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a njegovo srce je ostalo slomljeno jer je danima planirao njihovo viđanje.

Kako je poznato, dan pred praznik, Anđelina je pokupila decu i odvela ih iz Los Anđelesa.

Prema pisanju portala "Holivud lajf", Bred se nije bunio, iako je specijalno za ovu priliku sredio svoj dom i napravio čak i rampu za skejtbord, kao i tobogan, na kojem bi Medoks, Peks, Zahara, Šiloh, kao i blizanci Knoks i Vivien se igrali.

"Iako je poboljšana veza između Breda i Anđeline, komunikacija očigledno i dalje nastavlja da bude veliki problem", rekao je izvor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.