Supermen i Betmen zajedno u nastavku Supermena!

Izvor: Domino Magazin, 22.Jul.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermen i Betmen zajedno u nastavku Supermena!

Zek Snajder je potvrdio da će nastavak filma “Čovek od čelika” biti film o Supermenu i Betmenu

Nije dao nikakve specifične detalje, ali jeste dao glumcu iz filma “Čovek od čelika” da pročita nešto iz stripova na Strip-konferenciji Warner Bros-a, deo teksta kaže da Betmen i Supermen baš i neće biti najbolji drugari u filmu, bar po onome što je sada zapisano.

“Želim da zapamtiš moju ruku na tvom grlu. Želim da zapamtiš čoveka koji te je porazio!”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << čitao je Leniks autoritativnim tonom, pozivajući se na poznati citat koji Betmen govori Supermenu nakon moćnog uspeha u filmu The Dark Knight Returns Frenka Milera.

Nakon toga, svetla se gase i logo se pojavljuju na velikim ekranima. Snajder kaže da je citat pre petlja za koju će se zakačiti nego pokazatelj u kom prvcu priča ide...

Dakle, počnite odmah da širite glasine o kastingu!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.