Starleta progovorila: Zašto sam mu oprostila prevaru u trudnoći?

Izvor: B92, 27.Jun.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta progovorila: Zašto sam mu oprostila prevaru u trudnoći?

Košarkaš Tristan Tompson uradio je najgoru stvar koju može da priredi muškarac ženi - prevario je trudnu partnerku, a za sve se saznalo nekoliko dana pred porođaj njegove izbranice, starlete Kloi Kardašijan. Tri meseca je ćutala, nije komentarisala ni navode da su zajedno, da nisu pod istim krovom...a sada je otkrila svoju stranu priče.

Klo bi možda ćutala i dalje da je jedna devojka sa Tvitera nije navela da kaže šta ima o prevari njenog partnera i oca njene ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tru. "Volim i obožavam Kloi Kardašijan, ali sam jako razočarana jer je ostala s tim bezveznim Tristanom. Propoveda o ženama koje znaju koliko vrede i kada treba da odu, a kad je vreme da ona ode, licemerna je. Ostala je s njim", napisala je obožavateljka koja koristi nadimak "Queen Persia".

Prvi put o svemu je Kloi napisala, očigledno uznemirena što o njoj tako misli neka druga žena: "To baš i nije istina. Nemaš pojma šta se događa u naša četiri zida, niti koliko je snage potrebno da koegzistiramo u ovoj situaciji. Ponosna sam na svoju snagu. Cenim tvoje mišljenje i nadam se da se ono odnosi i na sve ostale koji se nalaze u istoj situaciji". "Queen Persia" joj je zatim poručila da nije imala nameru da je osuđuje.

"Obožavam te. Ti si uzor milionima devojaka, a tvoji obožavaoci su zaštitnički nastrojeni jer ne želimo da ti neki bezveznjaković opet slomi srce. To je sve", napisala joj je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kloi konačno rekla zašto je Tristanu oprostila prevaru u toku trudnoće

Izvor: Story, 27.Jun.2018

Košarkaš Tristan Tompson uradio je najgoru stvar koju može da priredi muškarac ženi – prevario je trudnu partnerku, a za sve se saznalo nekoliko dana pred porođaj njegove izbranice, starlete Kloi Kardašijan. Tri meseca je ćutala, nije komentarisala ni navode da su zajedno, da nisu pod istim...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.