Šta se dešava sa kraljicom fotošopa? FOTO

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 13:37

Šta se dešava sa "kraljicom fotošopa?" FOTO

Kim Kardašijan je dugo bila kraljica fotošopa, ali ova titula joj polako "klizi" iz ruku.

Fanovi u poslednje vreme primećuju ogromne početničke greške na fotografijama rijaliti zvezde, a ovog puta su "provalili" da nedostaje celi prst.

Kim je u bež bikiniju pozirala ispred ogledala kako bi promovisala novi kupaći iz svoje kolekcije, a fotografije je objavila na Instagramu. Fanovima nije dugo trebalo da primete nepravilnosti, te su brzo uvideli da joj nedostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << celi prst.

"Čekaj, gde je srednji prst", primetio je jedan pratilac dok je drugi prokomentarisao da je fotografija cela fotošopirana.

Pored prsta, sporan je i deo butine koja, kako primećuju fanovi, izgleda "savršeno".

"Količina uređivanja je apsurdna. Samo postavite običnu sliku. Nikoga nije briga…. Imate 40 godina", bio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.