Šta je objavio Nole i ko je pobednik izazova nekad i sad?

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je objavio Nole i ko je pobednik izazova "nekad i sad"?

Nekima se vidi deset godina razlike, neki se nisu uopšte promenili, poznate dame su bile u drugom stanju, ali jedna osoba je u proteklih deset godina pretrpela ubedljivo najveću promenu.

Reč je o fotografijama sa društvenih mreža na kojima poznate ličnosti, kao i svi ostali objavljuju svoje slike stare deset godina odnosno odgovoraju na "10 godina - izazov" (10YearChallenge).

Naš najbolji teniser Novak Đoković prikazao je sebe od pre deset godina, u ulozi manekena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kupaćem i uporedio sa ovom godinom, u kojoj je u istom autfitu zbog, kako je napisao, izgubljene opklade sa bratom Markom, morao da tako da trči.

Međutim, najveće iznenađenje definitivno je Kejtlin Džener. Nekada se zvala Brus i bila muškarac i to olimpijac. On je bio dugogodišnji muž Kris Džener sa kojom ima dve ćerke, svima poznate Kajli i Kendal. Ova hrabra promena mnoge je nasmejala, neke i inspirisala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.