Šokantno: Kompjuteraši najbolji ljubavnici!

Izvor: Domino Magazin, 22.Maj.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: Kompjuteraši najbolji ljubavnici!

Bolji čak i od sportista i to prilično

Novo istraživanje je otkrilo neverovatnu činjenicu da su kompjuteraši bolji ljubavnici od sportista. Osobe koje rade u IT sektoru najmanje su sebične u krevetu i otvorenije kada je korišćenje seksualnih igračaka u pitanju, dok su zavisnici od vežbanja najsebičniji. Čak osam od deset IT stručnjaka reklo je da seksi igračke igraju važnu ulogu u njihovom seksualnom životu. Sa druge strane osobe kojima je vežbanje na prvom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << priznale su da se retko kada služe seksualnim pomagalima.

Seksualne potrebe partnera su za 82 posto štrebera važnije od vlastitih, dok samo 41 posto fitnes zavisnika deli ovo mišljenje. Njima je sopstveno zadovoljstvo ipak na prvom mestu, pa nisu baš najbolji izbor za nezaboravan seks.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.