Snimak Lavrova koji šalje poljubac postao internet hit (VIDEO)

Izvor: B92, 11.Jul.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak Lavrova koji šalje poljubac postao internet hit (VIDEO)

Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, poželeo je lep vikend svojim pratiocima na internetu tako što je objavio kratki video na kom maše i šalje poljubac.

Facebook i Twitter strane ruske diplomatije nisu rezervisane samo za ozbiljne teme.

U jednom od postova je klip sa Lavrovom u kom se čuje i čuvena pesma Šer “The Shoop Shoop Song”, uz poruku “Lepo provedite vikend!”

Ministrov post prikupio je za samo nekoliko sati više od 2.000 lajkova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snimak Lavrova koji šalje poljubac postao hit na internetu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2015

Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, poželio je lijep vikend svojim pratiocima na internetu tako što je objavio kratki video na kom maše i šalje poljubac...Facebook i Twitter strane ruske diplomatije nisu rezervisane samo za ozbiljne teme...U jednom od postova je klip sa Lavrovom u kom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.