Snimak En Hatavej izazvao bes na društvenim mrežama VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 22:54

Snimak En Hatavej izazvao bes na društvenim mrežama VIDEO

Snimak En Hatavej od pre dve godine je počeo masovno da se širi društvenim mrežama.

En Hatavej ne važi za omiljenu glumicu u Holivudu, a ovog puta ni za najljubazniju. Snimak koji se širi Internetom je izazvao veliku raspravu među ljudima.

Tada je En bila u Italiji, a sporan video je nastao tokom njenog neobaveznog razgovora sa fanovima. Dok su je oni dozivali i molili za fotografiju, ona im je najpre na italijnskom poručila da se smire, a potom je dodala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema vremena za autograme.

"Ne mogu da se fotografišem sa svima. Mogu da stojim ovde i mašem ako želite da me slikate. Ne mogu da dam autogram svima, previše vas je. Žao mi je, ali želim da imate barem nešto, pa ako želte, samo ću malo mahati. Hvala na razumevanju", rekla je ona.

"Vrlo pristojno. Poznate osobe nisu obavezne da komuniciraju s obožavaocima", "Nepristojno i lažno pristojno u isto vreme", "Postavila je svoje granice na veoma pristojan i diplomatski način", "Nisam sigurna šta da mislim o ovome", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snimak En Hatavej izazvao bijes na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2024, 10:00

En Hatavej ne važi za omiljenu glumicu u Holivudu, a ovog puta ni za najljubazniju. Snimak koji se širi internetom je izazvao veliku raspravu među ljudima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.