Smršajte četiri kilograma za šest dana

Izvor: OkRadio.rs, 18.Sep.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršajte četiri kilograma za šest dana

Grožđe dijeta je napravljena tako da za šest dana skinete čak četiri kilograma. Osim za mršavljenje grožđe je, zahvaljujući vitaminu E, odlično za srce i krvotok, ali i za kosu i negu kože.    Prvi dan može biti malo naporniji, jer ne jedete ništa osim grožđa. Odnosno 1,2 kg ovog voća podelite i svakih 2 do 3 sata pojedete po 200 grama.    Narednih pet dana doručak je isti – 200 grama grožđa i šolja čaja bez šećera.   Drugog dana za užinu je predviđena kriška crnog hleba, mladog kravljeg sira i 200 grama grožđa.   Ručak čini  tanjir čorbe od povrća. A onda za užinu pojedite ponovo 200...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Probajte dijetu s grožđem

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2013, 17:34

Grožđe skida višak kilograma, a zahvaljujući vitaminu E jača srce i krvotok. Prvog dana ne sme da se jede ništa osim grožđa, u porcijama po 200 grama na svakih dva do tri sata.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.