Skarlet Johanson: Ne razumem Ivanku Tramp

Izvor: B92, 07.Apr.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson: Ne razumem Ivanku Tramp

Američka glumica Skarlet Johanson rekla je da bi Ivanka Tramp mogla da bude "veoma uticajna" ako bi bila glasna i da je zbunjuje nespremnost ćerke američkog da javno zauzme stav o kontroverzama vezanim za administraciju njenog oca.

Johanson je govorila o intervjuu koji je Ivanka Tramp dala Si-Bi-Es njuzu ranije ove nedelje u kom je rekla da svoja neslaganja ocu iznosi "tiho, direktno i iskreno".

Johanson je glumila predsednikovu ćerku u nedavnom skeču emisije "Saturday >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Night Live" u kome Ivanka Tramp reklamira parfem "Complicit" (Saučesnik).

Tramp je na to odgovorila u intervjuu Si-Bi-Esu i rekla da "ako je saučesništvo želja da se čini dobro i ima pozitivan uticaj onda jeste saučesnik".

Johanson je govorila juče na samitu Žene u svetu u Njujorku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.