Sipajte SIRĆE u vodokotlić i rezultat će vas oduševiti! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sipajte SIRĆE u vodokotlić i rezultat će vas oduševiti! (VIDEO)

Kad pomislimo na čišćenje i ribanje toaleta, umivaonika i kade svima nama pripadne muka, jer znamo da nas čeka mnogo posla. A što je najgore, to je obaveza koja nas čeka skoro svaki dan.

Ipak, ne mora sve da bude tako teško. Pogledajte ovaj video i naučićete nekoliko jednostavnih, a efikasnih trikova, koji će vam pomoći da vaše kupatilo zablista kao novo, a bez ikakvih opasnih hemikalija.

Sva ova sredstva za čišćenje sigurno već imate kod kuće, ali ne na polici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na kojoj držite otrovnu hemiju, već u špajzu, ostavi ili frižideru.

Za početak, tu je alkoholno sirće, pomoću kojeg možete da toalet očistite od svih bakterija, bez štetnih isparenja. Sve što treba da uradite jeste da ga, umesto direktno u WC-šolju, sipate u vodokotlić.



Takođe, pogledajte za šta sve mogu da posluže i druge stvari koje imate u ostavi, poput čaja u kesici, paste za zube ili najobičnijeg limuna.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.