Seli na RUČAK na čuvenom TRGU, a kad je stigao račun PRESELO IM!

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seli na RUČAK na čuvenom TRGU, a kad je stigao račun PRESELO IM!

Ovo putovanje će pamtiti dok su živi!

Četiri japanska turista platila su ručak u restoranu na Trgu Svetog Marka koji se sastojao od četiri šnicle, tanjira pržene ribe i vode, 1.100 evra.

Rimljani odlučili: Ulaz u Panteon će se naplaćivati

Ova vest razbesnela je gradonačelnik Venecije Luiđi Brunjaro, koji je obećao da će ispraviti nepravdu.

FOTO: Pixabay/Ilustracija

"Ceo slučaj ćemo detaljno ispitati. Proverićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << šta se tačno desilo. Ukoliko se ova sramna predstava potvrdi kao istinita, sve ćemo uraditi kako bi kaznili odgovorne. Uvek smo na strani pravde", rekao je Brunjaro.

Kao na filmu: Čuveni "Tifani" otvorio restoran, kafa i kroasan 30 dolara

Četvorica Japanaca požalili su se policiji nakon što su se vratili u Bolonju, gde studiraju, prenosi BBC. Tri devojke koje su bile sa njima izabrale su drugi restoran, ali su i one na kraju platile 350 evra za tri tanjira paste sa morskim plodovima, javili su italijanski mediji.

Mediji nisu objavili ime restorana, ali su naveli da je vlasnik Kineskinja, kao i ga Egipćanin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.