Samo jedan srećnik putovaće stalno oko sveta sa ovim koferom

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo jedan srećnik putovaće stalno oko sveta sa ovim koferom

Poslednjih godina bilo je mnogo različitih poslova "iz snova" koji spajaju rad i putovanje, ali ovo je nešto posebno naročito ako ste ljubitelj viskija.

Poznata škotska destilerija je najavila da će povesti tri kandidata za posao na 10-odnevni put oko sveta i to samo zbog intervjua za posao.

Grant’s Whisky traži globalnog ambasadora brenda i da bi ga našla, tri najbolja kandidata će biti povedena na put oko sveta od Kolumbije do Poljske i od Indije do Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Afrike. Sa sobim će poneti kofer pun viskija "kako bi u njemu uživali sa prijateljima koje tek treba da upoznaju".

Ovo putovanje je inspirisano putovanjem Čarlsa Granta Gordona zeta osnivača kompanije Vilijema Gordona iz 1909. godine. On je putovao sa koferom viskija sa ciljem da upšona svet sa Grant’s viskijem, a novi brend ambasador bi trebalo da 2018. godine krene njegovim stopama.

Pravi kandidat bi trebalo da bude "snalažljiv, harizmatičan, talentovan, kao i da gaji strast prema pisanju, putovnaju i pravljenju koktela. Sve to će biti proverno na ovom ultimativnom testu, na kome će tri najbolja kandidata morati da upotrebe svoje pregovaračke sposobnosti kako bi doživeli nezaboravnu avanturu sa viskijem po svetu".

"Ovaj posao nudi slobodu, putovanje, nezavisnost i, naravno, dobru platu! Želeli smo da intervju pokaže kandidatima uzbuđenje i izazov ovog posla", rekao je Oliver Dikson, globalni direktor brenda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.