SRCEPARAJUĆE: Ova devojka je prohodala na dan svog venčanja (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRCEPARAJUĆE: Ova devojka je prohodala na dan svog venčanja (VIDEO)

Venčanje je najlepši i najsrećniji trenutak u životu svake devojke, a za ovu devojku i mnogo više od toga. Pogledajte video koji vas neće ostaviti ravnodušnim, ali prvo se snabdejte maramicama, jer sigurno ćete zaplakati

Đina Đafoloni je pre šest godina doživela saobraćajnu nesreću, zbog koje je ostala paralizovana od struka na dole.

Inače bivša sportistkinja, Đina je uvek držala do svoje linije i fizičke spremnosti, pa su njena nepokolebljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i životni optimizam posebno privukli njenog supruga Džona Springhovera.

- On je jedan predivan čovek, koji ne vidi kolica u kojima sedim, on vidi samo mene, a ne moje fizičke mane – opisala je Đina svog novog muža.

Nakon što ju je Džon zaprosio u decembru 2012. godine, Đina je rekla svom ocu da će je on otpratiti do oltara, do kog će sama prošetati.

Printskrin: Youtube/KETV NewsWatch 7

- Doći ćemo mi do tog oltara, ako moramo da se otkotrljamo do njega, otkotrljaćemo se, ali možemo i da prošetamo ako baš hoćeš – rekao je Đinin otac, Gari Đafoloni.

Đina je zatim ostvarila nešto što je iznenadilo sve fizioterapeute i doktore iz centra za rehabilitaciju. Mesecima je išla na zahtevnu fizikalnu terapiju, i nakon samo godinu i po dana, uspela je samostalno izravnati da se uspravi prohoda, uz pomoć štaka i proteza.

Sve to ostvarila je u potpunoj tajnosti, kako bi gostima na svom venčanju priredila veliko iznenađenje.

Samo su bliski članovi njene porodice i mladoženja znali za njen uspeh, a kada je napokon prošetala do oltara, u društvu presretnog oca Garija, nijedan od gostiju na venčanju nije mogao da zadrži suze.

- Osećala sam se senzacionalno u tom trenutku, držeći tatu za ruku i radeći nešto za šta mi više niko nije davao šanse, nešto što sam ranije uzimala zdravo za gotovo. Nije bila poenta u hodanju, nego u neprocenjivom osećaju koji mi je ono ponovo pružilo - priznala je ponosna mlada.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.