SEKS NA BRZAKA: Više nije problem, ovo su idealna mesta!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Feb.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS NA BRZAKA: Više nije problem, ovo su idealna mesta!

U stisci ste sa vremenom, a baš vam je devojka šapnula da vas želi u ovom trenutku. Zašto se vraćati kući, kad seks na brzinu možete obaviti i tamo gde se trenutno nalazite?

Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom. U nastavku teksta vam donosimo najbolja mesta za seks “na brzaka”.

Bioskop

Bioskopi su idealna mesta za brzi seks, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mračni su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je sala poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete sa igrom. Kod kupovine karata probajte da izaberete “ljubavno sedište” kod koga vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Bioskopi su najbolji ako vam vaša devojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks.

Stepenište

Stepeništa nisu baš idealna mesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg stižete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni ćošak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete biti previše glasni.

Kabine za presvlačenje

Sigurni smo da mnogi muškarci odlaze sa svojom boljom polovnom u kupovinu samo zbog šanse da kod isprobavanja odeće padne brzi seks. Ali razmislite, ne moraju to da budui samo kabine za presvlačenje u radnjama, još bolja solucija su kabine na bazenima. Umesto da idete svaki u svoju kabinu, uđite zajedno i pomognite jedno drugome kod presvlačenja. Zbog svih ljudi koji cirkulišu okolo, moraćete biti prilično tihi, ali to će samo uneti još jednu dozu uzbudljivosti.

Restoran

Imali ste rezervisano mesto za večeru, ali ste poranili? Pa zašto ne biste iskoristili to vreme da otvorite apetit? Predložite partneriki brzinski seks u toaletu umesto aperitiva. Pretpostavljamo da ste svoju pratnju izveli u jedan od finijih restorana koji drže do čistoće i higijene, jer nema goreg kad završite u toaletu koji miriše na najgoru balkansku krčmu. Nakon što se vratite u restoran sa smeškom na licu, sigurni smo da će vam i hrana biti mnogo ukusnija.

Avion

Avioni su takođe jedno od poznatih mesta za seksualne aktivnosti. Poznati su po tome da prilikom leta, zbog vibracija koje se pojavljuju, parovima koji se odluče za takve aktivnosti povećavaju seksualni užitak i dozu uzbuđenja. Bitno je da sa partnerikom dogovorite način na koji ćete se naći u jednom od avionskih toaleta, jer ne želite da vas primete prilikom zajedničkog ulaska. Neka vaša partnerika krene ranije, a vi se pridružite kroz određeno vreme. To je teže izvesti u manjim avionima, pa najbolje da takve aktivnosti planirate za prekookeanske letove.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.