Ruskinja kritikovala Srbe: Zovu samo na kafu VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 22:01

Ruskinja kritikovala Srbe: "Zovu samo na kafu" VIDEO

Ruskinja koja živi u Srbiji i koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom bonawow ima na Tiktoku više od 581 hiljade pratilaca, dok je na Instagramu prati 76 hiljada ljudi u video objavama govori na razne teme pa je tako odgovrila i na pitanje "Kako osvojiti srce mladih devojaka iz Rusije u Beogradu?".

Sa Tiktoka je Ruskinja poručila sledeće:

"Znate kako, naše devojke koje su došle ovde su veoma iznenađene kako se balkanski muškarac ponaša prema ženama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << One očekuju neke stvari koje muškarac treba da učini_ da osvoji devojku, treba da se potrudi, a ovde muškarac neće ništa. Znači, to je problem. Moj vam je savet da budete pažljivi, pošaljite joj cveće, a ne samo da je zovete na kafu, to je stvarno…"

Devojke iz stranih zemalja koje žive u našoj zemlji, često iznose javno svoja iskustva među kojima su i ona o muško-ženskim odnosima i te priče su veoma raznovrsne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.