Ruska popularna serija Institut: Pogledajte 21. epizodu

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska popularna serija "Institut": Pogledajte 21. epizodu

Na sajtu PRVA.RS ekskluzivno se emituje ruska popularna serija „Institut“ koja će vas odvesti u vreme carske Rusije, tragičnih ljubavi, intriga i dvoboja.

Nakon što mu je vratila poklone, knezu Hovanskom je povređen ponos. Tokom razgovora sa Markinom, Hovanski neće više burno reagovati na njegov predlog da je ubiju.

Voroncov se susreće sa mladom rođakom kneginje Altufjeve Žuli. Da bi privukla grofovu pažnju, Žuli se pretvara da je povređena nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padne sa konja. Priiznaje kneginji da se za takvog muškarca kakav je Voroncov vredi boriti. Od rođake dobija reči podrške.

Iako je dala reč Sokolovoj da će ćutati o onome šta je čula na univerzitetu, Varja ne može da izdrži i s vremena na vreme spominje čudno mesto na kome se devojke imaju muške frizure, muškarci puše i psuju boga.

Mirjam je otpuštena iz bolnice, a u posetu uskoro dolazi veliki vojvoda.

Sofija uzalud moli majku da joj otkrije tajnu svog rođenja, ali ona je neumoljiva. Sofija odlučuje da se vrati u institut.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.