Izvor: B92, 30.Jun.2022, 19:01

Riki Martin ide na sud " dužan više od milion dolara menadžerki

Rebeka Druker, bivša menadžerka Rikija Martina, tvrdi da joj je pevač dužan nešto više od milion dolara, zbog čega je podnela tužbu.

U pravnim dokumentima je navela da je zastupala pevača od 2014. do 2018. godine te da ju je on ponovo angažovao nakon dve godine, kada su njegov "lični i profesionalni život bili u totalnom haosu". Rebeka tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red.

Navodi da je ona rešavala pevačeve ugovore vezane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za snimanja pesama, turneje i dogovarala sponzorstva te mu je pomogla da zaradi milione dolara na svojoj nedavnoj severnoameričkoj turneji s Enrikeom Iglesiasom.

Dodaje kako mu je 2020. godine angažovala advokate koji su mu pomogli kada mu je pretio prekid karijere, a za svoj trud je trebalo, tvrdi, da dobije proviziju u iznosu od tri miliona dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Navodi da joj je pevač lagao i manipulisao njom.

Drukerova sada tuži pevača za tri miliona dolara te traži sudsku odštetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Riki Martin ide na sud

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2022

Rebeka Druker, bivša menadžerka Rikija Martina, tvrdi da joj je pjevač dužan nešto više od milion dolara, zbog čega je podnijela tužbu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.