Restoran ovog rokera daje besplatne obroke radnicima

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Restoran ovog rokera daje besplatne obroke radnicima

Restoran rok muzičara Džon Bon Džovija u Nju Džersiju davaće besplatne obroke lokalnim radnicima u vladinim službama i njihovim porodicama dok traje blokada vlade.

Džej-Bi-Dži soul kičen (JBJ Soul Kitchen) u gradu Red benk najavio je na Fejsbuku da će davati besplatne obroke radnicima koji ne primaju platu zbog blokade ponedeljkom između 12 i 14 časova.

Obroci su rezultat partnerstva tog restorana s Porodičnom fondacijom Fila i Temi Marfi (Phil and Tammy >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Murphy Family Foundation), humanitarne organizacije guvernera Nju Džersija Fila Marfija, preneo je AP.

Džej-Bi-Dži soul kičen otvoren je 2011. godine i omogućava posetiocima da obroke plate donacijom i dobrovoljnim radom. Džon Bon Džovi je rodom iz Nju Džersija, nedaleko od mesta Red benk.

Zbog delimične blokade vlade SAD oko 800.000 zaposlenih u službama ne prima platu. Blokada je počela 22. decembra usled spora oko toga da li finansiranje zida na granici s Meksikom od 5,7 milijardi dolara treba da bude deo budžetske potrošnje, što odbijaju demokrate koje imaju većinu u Predstavničkom domu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.