Razvode se Džesika Bil i Džastin Timberlejk?

Izvor: B92, 03.Jan.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Džesika Bil i Džastin Timberlejk?

Njihov brak je trajao nešto više od godinu dana, a po magazinu OK!, Džesika Bil i Džastin Timberlejk već mesecima žive odvojeno.

Posle mnogo razmišljanja, par je rešio da nastavi dalje jedno bez drugog i, navodno, već čekaju papire za razvod od kog ih deli samo potpis.

Nagađanja su bila podgrejana brojnim tračevima da je Džastin neveran, ali i Džesikinim nezadovoljstvom što provode toliko vremena odvojeni i što Džastin još ne želi da osnuje porodicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njom.

Magazin OK! takođe navodi da je Džesika potpuno slomljena i da se oseća kao da je postala udovica.

Ovaj par je rekao sudobnosno "da" u oktobru 2012, u najvećoj tajnosti.Ipak, fotografije sa glamuroznog venčanja su nšeto kasnije prodali magazinu "People".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razvode se Džastin Timberlejk i Džesika Bil?

Izvor: Story, 03.Jan.2014

Spekulacije o raskidu ovog para krenule su pre nekoliko meseci, a nakon što je Džastin viđen na svojim koncertima i mnogim značajnim događajima bez svoje supruge i bez prstena, tračevi su dodatno podgrejani...Džastin Timberlejk, Džesika Bil, foto: Getty images

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.