Raspisan konkurs za učesnike 8. Festivala nauke

Izvor: B92, 19.Jun.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za učesnike 8. Festivala nauke

Festival nauke, jedan od pet najznačajnijih u Evropi, koji se bavi promocijom i popularizacijom nauke, poziva sve zainteresovane institucije, udruženja, organizacije i pojedince da se prijave za učešće u predstojećoj, osmoj, manifestaciji.

Konkurs je otvoren do 20. avgusta 2014. godine a najzanimljiviji, najedukativniji i inovativni programi biće predstavljeni mnogobrojnoj publici na 8. Festivalu nauke koji se održava od 4. do 7. decembra tekuće godine u Beogradu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Svi zainteresovani mogu konkurisati za učešće u Festivalu nauke, preuzimanjem i popunjavanjem formulara sa adrese www.festivalnauke.org i slanjem na e-mail kontakt@festivalnauke.org

Osmi Festival nauke okupiće na jednom mestu mlade komunikatore nauke iz Srbije i Evrope, kako bi na nov i interaktivan način prezentovali naučne oblasti kojima se bave.

Sedmi Festival nauke, koji je okupio 450 naučnika iz 42 institucije u Srbiji i goste iz osam evropskih zemalja, za četiri dana posetilo je 31.000 ljudi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

8. Festival nauke: Raspisan konkurs za učesnike

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jun.2014

Za jedan od pet najznačajnijih festivala u Evropi koji promoviše i popularizuje nauku, Festival nauke, raspisan je konkurs za učesnike. Pozvani su svi pojedinci, ali i zainteresovane institucije, udruženja i organizacije da se prijave za učešće u predstojećoj, osmoj, manifestaciji. .. Pročitaj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.