Pušila sam marihuanu i baš me briga da li će me osuđivati

Izvor: B92, 03.Apr.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pušila sam marihuanu i baš me briga da li će me osuđivati"

U novoj crnoj komediji "Gringo“ Šarliz Teron tumači ulogu Elene, grube i upečatljive žene koja neprestano vređa druge.

U intervjuu za američke medije povodom premijere novog filma „Gringo“ Teronova je izjavila da joj je bilo jako neprijatno i zbog glumačke ekipe.

“Ono što junakinji koju ja glumim izlazi iz usta, nikada ne bih mogla da zamislim da izađu iz mojih. Uhvatila sam sebe da neprestano tražim izvinjenje od drugih tokom čitavog dana“, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Šarliz.

Šarliz je takođe istakla da je srećna što se 90 odsto njenog rada tiče nje same.

“U poziciji sam da tražim sa kojim umetnicima želim da sarađujem. Veoma sam zahvalna na tome“

Pošto je jedna od tema filma i marihuana, Šarliz je u televizijskom intervjuu priznala da ju je ranije redovno konzumirala.

“Ja sam posebna. Mnogo, mnogo godina sam pušila marihuanu umereno. To govorim otvoreno jer me stvarno ne zanima da li će me osuđivati. Voljna sam da je probam ponovo, zato što mogu da kontrolišem. I zaista želim ponovo da je probam jer patim od nesanice. Bolje to nego da uzmem lekove za spavanje. Zapravo, čim dobijem priliku probaću ponovo i to sa mojom mamom. Ni ona ne spava kako treba“, rekla je u jednom televizijskom intervju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Pušila sam marihuanu i baš me briga da li će me osuđivati"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2018

U novoj crnoj komediji "Gringo“ Šarliz Teron tumači ulogu Elene, grube i upečatljive žene koja neprestano vređa druge...U intervjuu za američke medije povodom premijere novog filma „Gringo“ Teronova je izjavila da joj je bilo jako neprijatno i zbog glumačke ekipe...- Ono što junakinji koju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.