Pronađen najprljaviji čovek na svetu?

Izvor: B92, 27.Jun.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen najprljaviji čovek na svetu?

Jedan Indus proglašen je za najsmrdljivijeg čoveka na svetu nakon što je priznao da se nije kupao 37 godina, prenosi sajt "Didžital spaj".

Kaliaš Sing, 65-godišnjak iz grada Čatava u Indiji, rekao je da mu je sveštenik rekao kako će ga Bog nagraditi sinom ako prestane potpuno da se kupa.

''Deca me zadirkuju, a mojoj ženi se ne sviđa, ali ona to mora nekako da podnese'', rekao je Sing. ''Ja nemam sina, tako da se više nikada neću okupati'', dodao je on. Sing >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao i da neće promeniti svoju odluku, iako ga niko ne razume, jer je reč o "Božijoj odluci".

Njegova žena, Kalavati Devi rekla je da je plakala kada joj je njen muž rekao da se neće kupati. ''Ja sam čak pokušavala da ne spavam sa njim, ali on je ipak moj muž'', rekla je ona.

''On je rekao da će radije umreti nego da se okupa'', dodala je ona. Uprkos njegovoj odluci da se ne kupa, Sing i dalje nije dobio sina, a već ima sedam ćerki.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najsmrdljiviji čovek na svetu 37 godina bez kupanja

Izvor: Beta, 27.Jun.2011

LONDON, 27. juna 2011. (Beta) - Jedan poljoprivrednik iz Indije dobio je nezvaničnu titulu najsmrdljivijeg čoveka na svetu, pošto je priznao da se nije okupao 37 godina, objavio je londonski Miror...Kajlaš Sing iz Čatava u Indiji tvrdi da mu je jedan sveštenik rekao da će mu Bog dati sina ako...

Nastavak na Beta...

Nije se kupao 37 godina: Upoznajte najsmrdljivijeg čoveka na svetu!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jun.2011

Jedan Indus proglašen je za najsmrdljivijeg čoveka na svetu nakon što je priznao da se nije kupao 37 godina, prenosi sajt 'Didžital spaj'. Kaliaš Sing, 65-godišnjak iz grada Čatava u Indiji, rekao je da mu je sveštenik rekao kako će ga Bog nagraditi sinom ako prestane potpuno da se kupa. - Deca...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.