Promocija knjige „Nadživeti život”dr Kenana Crnkića

Izvor: Megafon.co, 14.Okt.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige „Nadživeti život”dr Kenana Crnkića

Promocija knjige „Nadživeti život” dr Kenana Crnkića će se održati u ponedeljak, 14. oktobra od 19 sati. Zainteresovani će moći da prisustvuju i tranformacijskom predavanju u maloj sali Niškog kulturnog centra.
U ovoj knjizi se prepliću realni događaji iz života i alegorijske priče iz davnina, dajući odgovore na večita životna pitanja, kao što su: kako se nositi s problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, kako upravljati promenama i donositi mudre odluke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << /> O piscu Foto – NKC

Kenan Crnkić je rođen u Zenici, 7. avgusta 1977. godine. Bosanskohercegovački je ekonom i profesor, doktor ekonomskih nauka i predavač na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Dr Kenan Crnkić je i autor balkanskih bestselera „ 7 tajni uspeha” i „Pazi kojeg vuka hraniš”. Za ostvarene rezultate i dostignuća dobio je brojne prestižne nagrade i priznanja, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu.
 

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.