Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proljećni trend: Odjeća sa zvonastim rukavima (FOTO)

Danas želimo da vas inspirišemo i probudimo vašu kreativnost sa nekim prilično modernim odevnim kombinacijama.

Ovog proljeća postoji zaista mnogo modnih trendova, a još jedan koji se izdvaja i koji je odličan da naglasite vašu ženstvenu stranu prvih proljećnih dana, jeste odjeća sa zvonastim rukavima.

Pored rasplamsalih pantalona koje su ove godine u trendu, jer su pravo obilježje mode ’70-ih, moramo da priznamo da su bluze, tunike i haljine sa rasplamsalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rukavima još jedan trend nadahnut sedamdesetim, koji volimo. Modne blogerke i dame sa istančanim modnim stilom smatraju da će ovaj trend biti jedan od najtoplijih u narednoj sezoni. One rado predstavljaju odjevne kombinacije, a mi vam prenosimo najzanimljive.

Suptilni ili obimni rasplamsali zvonasti rukavi mogu dodati dramu vašem izgledu i učiniti da izgledate sjajno i moderno. Možete pronaći majice i haljine u bilo kojoj boji i dizajnu koji će vam pomoći da lako pratite ovaj trend tokom sezone proleće/ljeto.

Izabrali smo za vas nekoliko odjevnih kombinacija sa zvonastim rukavima i nadamo se da ćete pronaći nešto za vas.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.