Projateljstvo posle razvoda: Ovim parovima je to pošlo za rukom

Izvor: B92, 11.Sep.2017, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projateljstvo posle razvoda: Ovim parovima je to pošlo za rukom

Ni poznati nisu imuni na razmirice i neslaganja koja dolaze i posle raskida i razvoda. Ovim parovima pošto je za rukom da posle svega ostanu prijatelji.

Zaljubili su se na snimanju filma "Dardevil", bili 10 godina u braku, dobili troje dece, a onda se razveli. Navodno zbog Benovih prevara i problema sa alkoholom. Ljubav su prebacili na nivo poštovanja i prijateljstva, zajedno sa decom proputovali su ceo svet.

Ovaj muzički par u braku je dobio blizance. Nedavno su im >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno proslavili 9. rođendan.

I dalje poslovno sarađuju, a Mark se pojavljuje u novom Dženinom spotu "Ni tu, ni jo". Šuška se da je pevačev drugi brak sa Šanon de Limom propao zbog

ljubomore, jer je pred kamerama poljubio Lopezovu na dodeli nagrada "Latin Grammy Awards".

Iako nisu konzumirali seks pre braka, u braku su se lepo slagali i 2011. godine dobili su blizance. Iako je u međuvremenu pevačica bila verena, to nije pokvarilo njihov

prijateljski odnos.

Počeli su da se zabavljaju 2010. godine, kada su oboje imali uloge u filmu "Camp Rock".

Zajedno su se pojavili na naslovnici magazina "Teen Vogue", a sve do danas, ostali su prijatelji.

Postali su par tokom snimanja zajedničkog projekta – "The Amazing Spiderman". Zbog pretrpanih rasporeda bili primorani da se raziđu u oktobru 2015.

"Još uvek postoji mnogo ljubavi među nama i prelepo je imati toliko dobar odnos sa nekim", rekao je Endrju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.