Procurio video na kome se tuku dve poznate pevačice

Izvor: B92, 09.Sep.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurio video na kome se tuku dve poznate pevačice

Svečana zabava organizovana u okviru Njujorške nedelje mode pretvorila se u javnu tuču u kojoj su učestvovale dve pevačice – Niki Minaž i Kardi Bi.

Američke reperke i pevačice Niki Minaž i Kardi Bi pojavle su se na žurci koju je organizovao magazin „Harper's Bazaar“.

Iako je veče proticalo relativno mirno, stare rivalke, koje vode medijski rat i svađaju se još od prošle godine, nisu mogle da se suzdrže i sakriju netrpeljivost.

Kako pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strani mediji, svađu na zabavi je započela Kardi Bi koja je htela da se obračuna sa Niki, navodno, zbog laži koje je širila o njoj.

"Samo da ti kažem nešto", viknula je Kardi, a zatim se približila Minažovoj. Dok se masa ljudi okupila oko njih, tuču je prekinulo obezbeđenje, a potom je reperka gađala cipelom Niki

Nakon što su se pobile, Kardi je napustila zabavu iscepana i bosa, sa čvorugom na glavi, koju je zadobila od telohranitelja koji ju je slučajno udario u gužvi. Na podu je završila i njena veštačka kosa.

Muzičarka se posle užasne večeri oglasila na Instagramu navodeći da Niki, kojoj nije spomenula ime, na razne načine pokušavala da uništi njenu karijeru kao i da je iznosila ružne stvari o njenoj ćerki.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kao na filmu: Niki Minaž se potukla na Nedelji mode u Njujorku (video)

Izvor: Story, 09.Sep.2018

Svečana zabava organizovana u okviru Njujorške nedelje mode pretvorila se u javnu tuču u kojoj su učestvovale dve pevačice – Niki Minaž i Kardi Bi. Američke reperke i pevačice Niki Minaž i Kardi Bi pojavle su se na žurci koju je organizovao magazin Harper’s Bazaar. Iako je veče proticalo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.