Procurili detalji iz memoara: Prethodni brak Megan raskinula preko poštara

Izvor: B92, 02.Apr.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurili detalji iz memoara: Prethodni brak Megan "raskinula" preko poštara

Nekadašnja glumica, a sada najpopularnija buduća mlada Megan Markl naprasno je odlučila da se razvede od prvog muža. Njoj se toliko žurilo da okonča brak da je verenički prsten i burmu poslala poštom svom bivšem dragom.

Megan je naime bila u braku sa dugogodišnjim momkom, producentom Trevorom Engelsonom.

Brak ipak nije potrajao, svega dve godine su proveli zajedno, a 2013. godine glumica se razvela - zbog nepomirljivih razloga.

Ovo su poznati detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njenog bivšeg života, ali sada su svetlost dana ugledali detalji koji su zapisani u memoarima buduće supruge engleskog princa Harija.

Naime, posle poteza sa poštanskom isporukom njen muž bio je vrlo uznemiren i besan.

Autor biografije Endru Morton kaže da su prijatelji koji su bili bliski s parom znali kako su Megan i Trevor teško podnosili činjenicu da se ona odselila u Toronto kako bi radila na seriji "Suits", koja ju je i proslavila.

Ipak, par se jedno vreme trudio da održi brak "na daljinu".

Pošto to nije išlo dobrim putem, ona je poslala prstenje, a vrlo brzo advokati su obavili svoj deo posla. Megan će se ovog puta udati 19. maja za princa Harija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okrutna i proračunata: Kako je Megan Markl slomila srce bivšem suprugu

Izvor: Story, 02.Apr.2018

Kada je Megan Markl odlučila da stavi tačku na brak sa producerom Trevorom Engelsonom (41) 2013. godine, reagovala je brzo i praktično, možda i pomalo okrutno. Umesto da se iz svog novog doma lično uputi u Los Anđeles, gde je sa mužem živela u bungalovu, Megan je svoj verenički i svadbeni prsten...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.