Procurile neprimerene fotografije britanskog kraljevskog para

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurile "neprimerene" fotografije britanskog kraljevskog para

Fotograf Maks Batervort objavio je veliki broj starih fotografija slavnih ličnosti iz svog portfolija, nastalih nakon noćnih žurki u periodu između 2005. i 2008. godine.

Crno-bele fotografije pružaju izvanredan uvid u živote uzornih slavnih ličnosti, poput britanskog princa Vilijama, princa Harija i Kejt Midlton. Uprkos njihovom besprekornom imidžu, pokazalo se da se po nekim pitanjima ne razlikuju mnogo od "običnih smrtnika", piše Dejli mejl.

Komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografiju dezorijentisane Kejt Midlton, nastalu 2007. godine u Londonu, Batervort je otkrio da je slavna brineta imala poteškoća da se udobno smesti na zadnje sedište taksija, pri čemu se borila sa svojim loknama.

"To je bilo negde između 2 i 3 ujutro. Mislim da je u trenutku fotografisanja govorila vozaču taksija gde da vozi", objasnio je.

Na drugoj fotografiji može se videti kako princ Vilijam jedva drži oči otvorene, dok se pridržava za prednje sedište.

Sve fotografije možete videti ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I oni su “obični smrtnici”: Procurele “neprimerene” fotografije princa Vilijama i Kejt Midlton

Izvor: Story, 25.Maj.2018

Fotograf Maks Batervort objavio je veliki broj odbačenih fotografija slavnih ličnosti iz svog portfolia, nastalih nakon noćnih žurki u periodu između 2005. i 2008. godine. Crno-bele fotografije pružaju izvanredan uvid u živote uzornih slavnih ličnosti, poput britanskog princa Vilijama, princa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.