Princ Hari se plaši da će završiti gore od Dajane

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 19:28

Princ Hari se plaši da će završiti gore od Dajane

Princ Hari veruje da je u većem riziku da bude povređen zbog "rasizma i ekstremizma" nego njegova majka Dajana, otkrivaju dokumenti Višeg suda.

Vojvoda od Saseksa je rekao u pismu šefu državne službe da će njegova porodica biti stavljena u "položaj u koji niko nije hteo da stavi moju majku pre 23 godine" uklanjanjem njegovog obezbeđenja.

Hari je u pismu otkrio i ono za šta veruje da predstavlja najveću pretnju njegovoj porodici, iako su precizni detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o čemu se radilo izostavljeni iz sudskih dokumenata.

Isti dokumenti otkrivaju da je Al Kaida pozvala da se otac dvoje dece ubije nakon što je pisao o ubijanju talibanskih boraca, piše Dejli mejl.

Ovaj 39-godišnjak je rekao da su to "dodatni slojevi rasizma i ekstremizma" i zahtevao da "neko preuzme odgovornost" za ono što bi se moglo dogoditi njegovoj supruzi Megan Markl i njihovoj deci Arčiju i Lilibet.

Podsećamo, princ Hari je izgubio sudski spor protiv vlade povodom nivoa njegove bezbednosne zaštite dok se nalazi u Velikoj Britaniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.