Izvor: B92, 13.Apr.2021, 08:22

Princ Filip i princ Džordž: Poslednja fotografija sa pradedom

Princ Vilijam nedavno je podelio emotivnu poruku i fotografiju sina Džordža i princa Filipa na svom Instagram nalogu. Neodoljiva fotografija koja prikazuje princa Filipa i njegovog praunuka predstavlja, prema rečima princa Vilijama, posebnu uspomenu koju će njegovo dete uvek pamtiti.

Podsetimo, Vilijam je 2018.godine na dobrotvornoj organizaciji istakao kvalitetnu radnu etiku svojeg dede koja je predstavljala veliki uzor za njega i njegov celokupni rad.

Odajući počast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << princu Filipu ovom fotografijom, princ Vilijam u svom obraćanju javnosti dalje navodi njegovu izdržljivost i požrtvovanost za kraljevsku porodicu koja je dosta puta bila i sam stub britanskog kraljevstva.

Smrt princa Filipa imala je i veliki uticaj na Vilijamovu ženu Kejti i to iz razloga što njihova deca više nikad neće imati posebne trenutke sa svojim pradedom. Samo uspomene.

Sahrana princa Filipa održaće se 17. aprila u Windsdor zamku i to samo u krugu porodice - nedostupna javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.